Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » REACŢIE: „Sunt primar al municipiului, sunt târgoviștean și sunt mândru că aparțin acestei comunități”

REACŢIE: „Sunt primar al municipiului, sunt târgoviștean și sunt mândru că aparțin acestei comunități” 

cristian daniel stan primarie

Neprofesionist şi indecent! Aşa a catalogat primarul municipiului Târgovişte modul în care un cotidian cultural online (ziarulmetropolis.ro) a ales să promoveze Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului – Babel, organizat de Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte şi ajuns anul acesta la ediţia cu numărul VII.

Edilul Cristian Daniel Stan spune că autoarea materialului ar trebui să-şi ceară scuze public pentru faptul că a jignit o întreagă comunitate, atunci când a descris Târgoviştea ca fiind un oraş prăfuit, cu multe crâşme, unde „lumea se trezeşte odată cu păsările şi se culcă tot aşa, căci după o anumită oră pe stradă nu mai circulă nici maşinile”…

„Sunt primar al municipiului, sunt târgoviștean și sunt mândru că aparțin acestei comunități. Târgoviște are în spate secole de istorie profundă și neatinsă de jigniri inutile, iar orașul se dezvoltă constant în ultimii ani.

Doar dacă spunem că peste 180.000 de români au vizitat Complexul Național Muzeal «Curtea Domnească» în anul 2016 sau că peste 7.000 de vizitatori au trecut pragul Complexului Turistic de Natație în primele 5 luni ale acestui an și realizăm în ce eroare se află autoarea materialului.

Doar dacă spunem că municipiul Târgoviște a accesat peste 100.000.000 lei – bani europeni nerambursabili în ultimii 2 ani și eroarea este evidentă pentru cei care ponegresc acest loc. Iar exemplele pot continua. O minimă documentare ar fi scutit publicația de acest derapaj”, a scris primarul Cristian Daniel Stan pe pagina sa de Facebook.

Adaugă un Comentariu

*