Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 26, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: Ţuţuianu critică declaraţiile aberante ale liberalului Grozavu!

REACŢIE: Ţuţuianu critică declaraţiile aberante ale liberalului Grozavu! 

adrian tutuianu

Gabriel Grozavu, prim-vicepreşedinte al PNL Dâmboviţa şi consilier judeţean, a bulversat alegătorii prin declaraţia dată în cadrul ultimei conferinţe de presă a partidului, când a mărturisit în faţa jurnaliştilor că el îi reprezintă în Consiliul Judeţean doar pe cei care au sânge liberal.

Evident, Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, nu putea să scape mingea ridicată la fileu şi să treacă cu vederea spusele aiuritoatre ale fostului său vicepreşedinte la Consiliul Judeţean. În opinia lui Ţuţuianu, declaraţia lui Grozavu s-ar preta la „premiile speciale” oferite de revista „Caţavencii”, la rubricile „Din puţul gândirii” sau ” Emil Bobu”.

„Este una dintre cele mai mari aberaţii rostite de un politician din judeţul Dâmboviţa. Declaraţia trădează un mod de gândire şi un comportament pe care este greu să-l cataloghezi”, a spus Ţuţuianu.

Preşedintele PSD îi reaminteşte lui Gabriel Grozavu că nu a devenit consilier judeţean datorită liberalilor, ci alianţei numită Uniunea Social Liberală. Crede şeful social-democraţilor dâmboviţeni că Grozavu a confundat doctrina şi valorile partidului pe care îl reprezintă cu îndatoririle de consilier judeţean.

„Prin declaraţia dată se plasează într-o totală contradicţie cu însuşi jurământul rostit la validarea mandatului: «Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ceea ce îmi stă în puterile şi în pricepererea mea pentru binele locuitorilor judeţului Dâmboviţa»”.

Concluzia lui Adrian Ţuţuianu este că, de fapt, liberalii şi-au dat arama pe faţă, demonstrând că nu îi interesează binele comun ci doar propriile interese.

Adaugă un Comentariu

*