Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » RECIDIVĂ: Alţi turişti au rămas împotmoliţi cu maşina pe drumul judeţean spre Padina-Peştera din Bucegi! VIDEO

RECIDIVĂ: Alţi turişti au rămas împotmoliţi cu maşina pe drumul judeţean spre Padina-Peştera din Bucegi! VIDEO 

turisti blocati bucegi

Se întâmplă din nou, la doar câteva zile distanţă! În această seară, patru persoane au rămas cu maşina în noroi, pe drumul judeţean spre zona Padina-Peştera din Bucegi. Abia trecuse de ora 18:30, când turiştii, care îşi doreau să ajungă la Schitul Peştera, au solicitat intervenţia jandarmilor, după ce s-au împotmolot pe DJ 714 Moroeni-Peştera, în zona Cabana Roşie, din cauza stratului de noroi format pe drum, ca urmare a topirii zăpezii.

Şi, uite aşa, rămâne judeţul Dâmboviţa fără turişti! În cazul de faţă, pentru că drumul deschis circulaţiei este numai noroi în unele zone, iar drumul asfaltat (DN 71- Cuibu Dorului-Dichiu-Padina-Peştera) este închis traficului întrucât lucrările de modernizare nu au fost finalizate.

CITEŞTE ŞI: „S-au blocat cu maşina în noroi încercând să ajungă la Cabana Bolboci din Bucegi”

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*