Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » RECORD: Victorioşii au obţinut 32 de premii într-un singur week-end!

RECORD: Victorioşii au obţinut 32 de premii într-un singur week-end! 

premii mihalache

Record greu de egalat! Componenții „Clubului Victorioşilor” au obținut, în acest week-end, nu mai puţin de 32 de premii. Cele mai multe au venit de la „Lira Litoralului” – ediția a XVII-a, desfăşurată în stațiunile Venus şi Cap Aurora, competiţie la care a participat un echipaj format din 9 copii şi tineri.

Ne-a mai spus Victor Mihalache – coordonatorul „Clubului Victorioşilor” că s-au obţinut trofee şi premii la Festivalul „Iedera – un colț de rai”, precum şi la un concurs de dans organizat la Constanţa. În plus, „Clubului Victorioşilor” i-a fost acordată „Diploma de onoare” la Gala „Happy Dance Academy”, desfăşurată la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgovişte.

Aceste premii vin în completarea celor cucerite săptămânile trecute la festivalurile „Ciuleandra”(Bucureşti), „Ceata lui Pițigoi”(Galați), „România suntem noi!”(Aninoasa).

Peste o săptămână, Selena Bobeică va reprezenta Târgoviştea şi România la un mare festival în Serbia. De asemenea, componenții „Clubului Victorioşilor” au dus, de Ziua Universală a Iei, salutul Iei Dâmbovițene pe Litoral, realizând o inedită paradă în stațiunea Venus.

Adaugă un Comentariu

*