Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » RECRUTARE: Se caută 400 de femei şi 200 de cupluri pentru culesul căpşunilor în Spania!

RECRUTARE: Se caută 400 de femei şi 200 de cupluri pentru culesul căpşunilor în Spania! 

Foto: www.ifz.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița informează persoanele interesate să lucreze sezonier în afara ţării că sunt disponibile, prin reţeaua EURES România, 800 de locuri de muncă la cules de căpşuni în Spania. Firma SUREXPORT recrutează 400 de femei şi 200 de cupluri pentru campania de recoltare 2018. Nu se solicită experienţă!

Data estimată de angajare este 15 februarie, iar durata contractului de muncă va fi de aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile. Ziua 7 este zi de odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. De asemenea, îşi achită transportul de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia să fie folosit cel pus la dispoziţie de angajator. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, adeverinţa medicală „apt pentru muncă”.

Dâmboviţenii care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES – Valentina SOARE din cadrul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, strada Tudor Vladimirescu nr.1A, et.3, camera 309, tel 0732.100.377.

DATA ȘI LOCAȚIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR!

Adaugă un Comentariu

*