Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » RECRUTARE: Se caută culegători de zmeură pentru Portugalia!

RECRUTARE: Se caută culegători de zmeură pentru Portugalia! 

Sursa foto: wall-street.ro

Românii care au experienţă în agricultură, au absolvit minim şcoala primară şi nu au antecedente penale pot aplica pentru un post de culegător de zmeură în Portugalia. În acest moment, sunt disponibile prin reţeaua EURES 400 de locuri. Sunt avantajate persoanele care au cunoştinţe minime de limbă engleză.

Angajarea se face pe o perioada de 2-3 luni, cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Salariul oferit este cuprins între 842 – 1.192 euro brut/lună.

Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator, cu un cost minim de 1 euro/zi. Se oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, cu recuperare din primele salarii. De asemenea se asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârşitul campaniei.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
– cerere tip (se completează la sediul Agentiei de Ocupare a Forţei de Muncă);
– formular de înregistrare ( transmis de firma porugheză);
– copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
– C.V model Europass în limba română;
– cazier judiciar în original din care să reiasă ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sanătos/Apt pentru muncă”.

Persoanele cu domiciliul în judetul Dâmboviţa, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncă, strada Tudor Vladimirescu nr. 1 A, telefon 0732.100.377, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Adaugă un Comentariu

*