Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » RECUNOAŞTERE: Femeile de succes au fost premiate în cadrul Galei „Celebrity Awards”

RECUNOAŞTERE: Femeile de succes au fost premiate în cadrul Galei „Celebrity Awards” 

femei de succes 1

Cele mai în vogă vedete din televiziune, muzică, sport, modă, dar şi femei de afaceri au fost premiate aseară în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Celebrity Awards – Femei de Succes, în prezenţa a peste 200 de invitați.

Au asistat la decernarea premiilor Alteţele Sale Regale Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, ambasadoarea Africii de Sud, regizorul Bobby Barbacioru, omul de afaceri Mircea Branzei si actorul Stanislav Ianevski cunoscut pentru rolul din Harry Potter.

“Ne-am dorit să scoatem în evidenţă femeile de succes din România, să arătăm tuturor că se poate, iar poveştile lor să fie auzite mai departe. Puterea exemplului poate fi totul şi suntem convinse că şi această ediţie a fost una reuşită”, au spus Flavia Covaciu si Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

Printre premiate s-au numărat: Elena Merişoreanu, Alexandra Stan, Crina Matei, Eliza Samara, Simona Gherghe, Cristiana Mongol Stancu, Adelina Pestritu, Eugenia Serban, Giulia Nahmany, Diana Matei, Alis Nastase, Maria Cocarcea, Luminita Nicolescu, Alina Eremia, Manuela Hărăbor şi Mihaela Proicea.

În discursul său, actorul Stanislav Ianevski a evidenţiat rolul important pe care femeia îl are în societate şi a impartasit invitaţilor detalii despre întâmplările de pe platourile de filmare pentru seria Harry Potter, acolo unde l-a personalizat pe Viktor Krum.

Atmosfera a fost întreţinută de Diana Matei si Taraful Cleante, Hortensia Forray Romanitan cantareata de opera a Armatei Romane, Francisca si Gratiela Marineata.

Adaugă un Comentariu

*