Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 15, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » Regal de LUPTE în Sala Sporturilor din Târgoviște

Regal de LUPTE în Sala Sporturilor din Târgoviște 

Maria Cioclea - campioană europeană şi medaliată cu bronz la Mondiale

Sala Sporturilor din Târgoviște urmează să găzduiască, mâine și vineri, Cupa României la lupte libere, lupte feminine și lupte greco-romane pentru cadeți. La puternicul concurs sunt așteptați să sosească peste 300 de sportivi, ce vor reprezenta 130 de cluburi din țară. Iubitorii de lupte din Dâmbovița vor putea să vadă la lucru nu mai puțin de 14 reprezentați ai cluburilor târgoviștene. Astfel, de la CSȘ vor participa opt luptători, iar de la CS șase, toți antrenați de Cornel Cornea.

Principala atracție dâmbovițeană la această Cupă va fi Maria Cioclea, campioană europeană și medaliată cu bronz la Mondiale. Sportiva de la CSȘ Târgoviște va concura la categoria 49 de kilograme. O altă luptătoare de la CSȘ care vizează o medalie în Polivalenta târgovișteană este Diana Vlăsceanu, sportivă ce va lupta la categoria 72 de kilograme.

Mâine vor avea loc ședința tehnică și cântarul, iar ziua de vineri va fi dedicată în totalitate meciurilor. Prima reuniune va avea loc între 09:00 şi 13:30, iar a doua după ora 16:00, când se vor disputa și finalele.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*