Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » RECHIZITORIUL PROCURORILOR DNA ÎN DOSARUL REFERENDUMUL! Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată

RECHIZITORIUL PROCURORILOR DNA ÎN DOSARUL REFERENDUMUL! Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată 

liviu dragnea

Pesurse.ro prezintă în integralitate Rechizitoriul de trimitere în judecată a vicepremierului Liviu Dragnea alături de ceilalți înculpați în ceea ce presa a numit Dosarul Referendumului. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Curţii Supreme, iar primul termen va fi pe 18 februarie 2014. Dacă va fi găsit vinovat, Dragnea riscă până la şapte ani de închisoare. Vicepremierul a precizat că pentru el nu este o surpriză mai ales că a văzut „comanda dată de Traian Băsescu”.

VEZI AICI RECHIZITORIUL

2 Răspunsuri la RECHIZITORIUL PROCURORILOR DNA ÎN DOSARUL REFERENDUMUL! Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată

 1. MArica DANIEL

  uN HOT NENOROCIT .. DE CE DATI IN JUDECATORI ??? ATI PROMIS IN CAMPANIE DREPTATE PANA LA CAPAT … FURTUL DE VOTURI E TOT FURT .. ACUM NU VA PLACE CAND SE FACE DREPTATE ????

   
 2. moshu49

  „Îi legaţi, îi luaţi în braţe!” – by L.Dragnea din înregistrări.
  cît de prost, pardon, pesedist (la truisme mă bîlbîi) poţi fi ştiind oficial cu 72 de ore înainte că vor fi şi procurori care vor urmări desfaşurarea votului să încalci tot ce era interzis prin legile în materie.
  şi mai cari după tine peste o sută (are şi procuratura limitele ei!) de alţi inculpaţi tembeli.
  că s-au dedat la furăciuni ne-a spus-o deputatul PSD Stan Nicolae, aka Bulă ot Coloneşti-Olt, la 48 de ore de la anunţul rezultatului:
  „Mă, băieţi, hai să vă spun deschis, că sunteţi băieţi tineri. Din ăia 7,5 milioane cîţi au votat să plece el, un milion e furăciune, un milion cinci sute. E mai mult? Mai mult nu are cum să fie!”
  restul e treaba judecătorilor de la ÎCCJ, instanţă de care se fuge ca dracul de tămîie.
  gura lumii slobodă: Bombonica ia lecţii de ţinută şi dicţie la vorbitor. 😉

   

Adaugă un Comentariu

*