Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » REGIONALIZAREA SE DEZBATE ASTĂZI LA PLOIEȘTI! Șansele Târgoviștei de a fi capitală de regiune se reduc de la clipă la clipă

REGIONALIZAREA SE DEZBATE ASTĂZI LA PLOIEȘTI! Șansele Târgoviștei de a fi capitală de regiune se reduc de la clipă la clipă 

liviu dragnea

Evenimentul face parte din seria de dezbateri în plan local organizate de MDRAP pentru definitivarea propunerilor privind procesul de regionalizare-descentralizare. Începând din luna mai, ministerul a organizat astfel de dezbateri la Iaşi, Craiova, Timişoara, Cluj, Galaţi, Constanţa, Sibiu şi Băile Balvanyos.

Dezbaterea, care începe la ora 10:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, va fi prezidată de viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, alături de oficiali locali.

Vor participa membri ai grupului de lucru academic din Consiliul Consultativ pentru Regionalizare (CONREG), reprezentanţi ai administraţiei publice locale din regiunea de dezvoltare, ai societăţii civile, specialişti şi jurnalişti, alături de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Răspuns la REGIONALIZAREA SE DEZBATE ASTĂZI LA PLOIEȘTI! Șansele Târgoviștei de a fi capitală de regiune se reduc de la clipă la clipă

 1. moshu49

  „Liviu Dragnea a constituit un sistem naţional de influenţă pentru fraudarea referendumului” (2012), ne comunică DNA.
  iar jmecheraşul (că şmecher e pentru novici!) penal teleomănean este exponent al celui mai corupt partid din România.
  dînd regionalizarea pe mîna unui infractor (prezumţia de nevinovăţie merge în statul de drept) s-a vrut compromiterea acesteia?
  între timp CE ne trimite la re-re-re-reexaminare cu planul pentru banii europeni 2014-2020, găsit incoerent şi fără priorităţi clare.
  incoerenţă cu premeditare sau doar incompetenţă?
  la fel cu proiectul noii legi a Parteneriatului Public Privat al lui Dan Şova.
  se afundă tot mai mult această nenorocită guvernare iar noi băltim. :(

   

Adaugă un Comentariu

*