Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REMARCĂ: Votul şi democraţia se respectă, indiferent ce vrea „Miţa Baston a politicii româneşti”!

REMARCĂ: Votul şi democraţia se respectă, indiferent ce vrea „Miţa Baston a politicii româneşti”! 

alina-gorgiu-sandu-oprea

Alexandru Oprea, secretar executiv al organizaţiei PSD Dâmboviţa, a numit-o pe şefa liberalilor, Alina Gorghiu, „Miţa Baston a politicii româneşti”, supărat fiind pe afirmaţia acesteia cum că Liviu Dragnea nu o să fie niciodată desemnat ca premier, indiferent cum vor vota românii.

„Mă surprinde această modalitate prin care ni se spun nişte lucruri, de parcă dumneaei deja le are dinainte stabilite, ceea ce mie îmi aduce aminte de un stat şi un regim totalitar.

Îi transmit distinsei doamne că democraţia şi votul se respectă. Îi mai spun că, din păcate pentru ea, nu o să fie niciodată un om politic valoros. Cu o astfel de mentalitate, nu putem dezvolta România.

Nici votul, nici democraţia nu se negociază. In diferent ce-i convine sau nu doamnei Alina Gorghiu sau domnului preşedinte Klaus Iohannis, va trebui respectată voinţa populară”, a declarat Alexandru Oprea.

2 Răspunsuri la REMARCĂ: Votul şi democraţia se respectă, indiferent ce vrea „Miţa Baston a politicii româneşti”!

 1. Catalin

  Care vot, care democrație?…. cumva alea de la referendum cu 300 de parlamentari? Ați respectat PSD-iștilor votul poporului?…. Ați respectat democrația?

   
 2. moshu49

  nu numai democrația – democratură la români – nu o respectă acest partid condus de niște condamnați cu patalama, dar ei micționează, mai grav!, pe statul de drept.
  a hotărît CCR că votul la referendumul pentru 300 de parla într-o cameră este constituțional? a hotărît!
  s-a aplicat? vax, populime!
  la cestiunea în discuție, tecuceanca liberală, altă belea a politichiei românești, vorbea de viitorul premier, ipocritule pesedist care ești tu politruc!, despre care nu știu să se aleagă prin voință populară.
  așa că „ciocu’ mic” și vezi ce faci cu fecalizarea (sîc!) apei potabile din nordul județului că te ia DNA-ul, cațavencule! :(

   

Adaugă un Comentariu

*