Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 19, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Reorganizare cu sperieturi la Policlinică

Reorganizare cu sperieturi la Policlinică 

Pacienţi veniţi din toate colţurile judeţului s-au speriat când au găsit închise uşile Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. „Ce-au făcut, domnule, au desfiinţat Policlinica”, se întrebau oamenii. Apoi, s-au liniştit, fiindcă au găsit un afiş care le indica drumul către noua locaţie, prin curtea Staţiei de Ambulanţă, în aripa folosită până de curând pentru Hemodializă.

În noua locaţie, pacienţii găsesc fişierul, cabinetul de recoltare analize de sânge şi cabinetele de Diabet şi Boli de nutriţie, Pneumologie, Obstetrică-ginecologie,  Neurologie. Pe aceeaşi intrare se face accesul şi către Ambulatoriul de Pediatrie şi farmacia cu circuit închis, unde se eliberează medicamentele oncologice injectabile.

„Pentru evitarea aglomeraţiei în acest spaţiu redus al Ambulatoriului integrat, rugăm insistent pacienţii care accesează acest tip de servicii medicale, în special Laboratorul de Analize Medicale, să sune pentru programare la următoarele numere de telefon: 0245/631744; 0245/631582; 0245/631059. Menţionăm că nu putem efectua analize medicale la mai mult de 30 de pacienţi într-o zi”, spune dr. Carmen Marcu – director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*