Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REPLICĂ: Consilierii PSD nu sunt hăituiţi de primarii PNL, îşi doresc imunitate la controale!

REPLICĂ: Consilierii PSD nu sunt hăituiţi de primarii PNL, îşi doresc imunitate la controale! 

Iulian Vladu, prim-vicepreşedinte PNL Dâmboviţa

Deputatul Iulian Vladu, prim-vicepreşedinte coordonator PNL Dâmboviţa, îi răspunde, printr-un comunicat de presă, secretarului executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea, care i-a acuzat pe unii aleşi liberali că au pornit o campanie împotriva consilierilor social-democraţi. Potrivit lui Oprea, primarii ar fi comandat controale ce vizează disciplina în construcţii fix la PSD-işti acasă. Din punctul de vedere al acestuia, nu ar fi apărut niciun fel de suspiciuni dacă verificările i-ar fi privit şi pe PNL-işti, însă nu s-ar întâmpla nici pe departe acest lucru.

De partea cealaltă, deputatul Iulian Vladu spune că liderul PSD şi-ar dori ca aleşii locali social-democraţi să fie „imuni în faţa controalelor”, motiv pentru care a lansat în spaţiul public această „temă penibilă”.

„În loc să se supună prevederilor legale sau să folosească mijloacele de atac prevăzute de lege, pesediștii dâmbovițeni încearcă să creeze percepția că ei sunt mai presus de lege și că au dreptul să comită orice ilegalitate și să fie protejați, doar pentru că au carnet de partid în buzunar. Să obții autorizațiile necesare pentru o construcție este o chestiune de bun-simț, prevăzută de normele în vigoare, și nu are nicio legătură cu partidul din care faci parte, lucru pe care Oprea Alexandru pare să nu-l cunoască”, susţine deputatul Iulian Vladu.

Adaugă un Comentariu

*