Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REPLICĂ: Deputatul Corneliu Ştefan îl acuză de manipulare grosolană pe Cezar Preda de la liberali

REPLICĂ: Deputatul Corneliu Ştefan îl acuză de manipulare grosolană pe Cezar Preda de la liberali 

corneliu stefan 1

Deputatul PSD Corneliu Ştefan a luat astăzi poziţie faţă de informaţiile apărute în spaţiul public, cum că, într-o discuţie pe care a avut-o pe holurile Parlamentului cu deputatul Cezar Preda – preşedinte al PNL Dâmboviţa, ar fi afirmat că Ţuţuianu trebuie să înţeleagă că nu mai este preşedintele Consilului Judeţean Dâmboviţa, cu referire la scandalul iscat, săptămâna trecută, între liderul PSD Dâmboviţa şi fostul secretar executiv Alexandru Oprea – preşedintele CJ Dâmboviţa.

Corneliu Ştefan a spus că, într-adevăr, a avut un dialog scurt cu Preda, lunea trecută, dar nu au discutat despre problemele interne ale PSD şi nici despre persoana liderului Adrian Ţuţuianu. Ba mai mult, afirmă tânărul demnitar PSD, chiar şi Cezar Preda a precizat, într-un comentariu la materialul publicat, că ştirea ar fi falsă şi că nu s-a discutat aşa ceva. Totodată, Corneliu Ştefan îi atrage atenţia lui Cezar Preda să nu se mai implice, nici măcar la nivel declarativ, în problemele interne ale PSD.

„Scandalul care a fost în organizaţia PSD Dâmboviţa ne priveşte numai pe noi, reprezentanţii partidului. Preşedintele Adrian Ţuţuianu a reuşit, cu înţelepciune şi maturitate politică, să depăşească acest moment. În urma şedinţei BPJ al PSD Dâmboviţa, s-a hotărât, prin vot, în condiţiile prevăzute de statutul partidului, suspendarea domnului Alexandru Oprea pe o perioadă de 12 luni din calitatea de membru de partid. Rămânerea lui în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa este condiţionată de modul în care va asigura şi va pune în aplicare programul de dezvoltare al judeţului Dâmboviţa, pe care noi ni l-am asumat la alegerile locale din iunie 2016″, a declarat Corneliu Ştefan.

Adaugă un Comentariu

*