Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » REPLICĂ: „Nu am văzut atâta periaj jenant nici la colegii premierului pesedist plagiator Tudose”!

REPLICĂ: „Nu am văzut atâta periaj jenant nici la colegii premierului pesedist plagiator Tudose”! 

Alexandru Muraru - Cezar Preda

Era evident că laudele deputatului PNL de Dâmbovița Cezar Preda la adresa premierului PSD MIhai Tudose nu vor trece neobservate printre liberali, mai ales că a și punctat că nu poate să atace în orb, numai de dragul de a da în cineva. Prima reacție a venit din partea prim-vicepreședintelui PNL Iași, Alexandru Muraru, care s-a declarat jignit de atitudinea deputatului Preda.

CITEȘTE ȘI: Deputatul PNL Cezar Preda îl apără pe premierul PSD MIhai Tudose!

„Sunt afirmații care desconsideră tot efortul de reală opoziție a ultimelor săptămâni realizat de colegele și colegii mei liberali din Parlament, din toate filialele liberale din țară, primari, consilieri locali sau județeni. Nu am văzut atâta periaj nici la colegii plagiatorului Tudose. Domnul deputat Preda prejudiciază mesajul întregii opoziții și parodiază practic ideea în sine de opoziție la actualul guvern. Îi solicit public să retragă afirmațiile de periaj jenant la adresa premierului pesedist plagiator Tudose”, a declarat Alexandru Muraru, citat de stiripesurse.ro.

Deocamdată, conducerea PNL nu a transmis un punct de vedere cu privire la afirmațiile deputatului Preda.

Adaugă un Comentariu

*