Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REPLICĂ: Ţuţuianu despre Cezar Preda, un loser politic paraşutat în Dâmboviţa

REPLICĂ: Ţuţuianu despre Cezar Preda, un loser politic paraşutat în Dâmboviţa 

adrian-tutuianu

Ce a căutat aia găsit! Aşa se pot traduce răspunsurile pe care i le-a dat Adrian Ţuţuianu, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, lui Cezar Preda, liderul PNL Dâmboviţa, care l-a luat la ţintă în ultima vreme pe şeful social-democraţilor. A spus Ţuţuianu, cu surprinzător de mult calm, că nu are de gând în această campanie electorală să se lase atras în schimbul de replici cu unii „neica nimeni paraşutaţi prin judeţul nostru”.

L-a numit pe Cezar Preda a fi un loser politic, adică un neafirmat, un ratat, care nu a performat în calitatea sa de preşedinte la Buzău, lăsând organizaţia preluată de Teodor Atanasiu cu probleme majore şi cu 15% în încrederea populaţiei.

„Un individ fără calităţi organizatorice, un securist, spun unii din presa locală, pregătit încă înainte de 1990, un personaj implicat în mafia gunoaielor din România”, a precizat preşedintele PSD.

Ţuţuianu îl avertizează pe Preda că, dacă este nevoie, o să vină cu precizări pe aceste subiecte calde, o să vină „cu documente publicate de presă, nu cu alte lucruri”.

Adaugă un Comentariu

*