Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REPLICĂ: Ţuţuianu spune că Orban îi provoacă milă. „N-a învăţat decât să urle”!

REPLICĂ: Ţuţuianu spune că Orban îi provoacă milă. „N-a învăţat decât să urle”! 

adrian tutuianu

Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a spus astăzi că nu este convins de izbânda lui Ludovic Orban în lupta pentru preluarea funcţiei de şef al Partidului Naţional Liberal. Ţuţuianu, care a avut dese divergenţe cu Orban când acesta conducea filiala PNL Dâmboviţa, a declarat că Ludovic Orban îi provoacă milă, că este un individ plin de frustrări „care nu a învăţat în ultimii ani de politică decât să urle pe scenele unde se produce şi care n-a depăşit, din păcate, condiţia de DJ al preşedintelui Iohannis”.

Liderului PSD, supărat că săptămâna trecută, la conferinţa de alegeri a liberalilor dâmboviţeni, Orban i-a numit pe social-democraţi „dracii roşii”, atât i-a trebuit, să i se ridice mingea la fileu, că a răbufnit împotriva acestuia, spunând că a avut rezultate minore cât timp a condus organizaţia liberală din Dâmboviţa.

„Vă aduc aminte că n-a reuşit niciodată să depăşească 10%. Cele mai bune rezultate pe care le-a avut PNL vreodată au fost în alianţa cu PSD. USL-ul din anul 2012, când noi, Partidul Social Democrat, le-am băgat în consiliile locale, în consiliul judeţean un număr de aleşi pe care nu l-au avut şi nu-l vor mai avea niciodată. Este amuzant să-l asculţi pe Ludovic Orban spunând cât de slab este Partidul Social Democrat Dâmboviţa, care, cu excepţia anului 2008, a reuşit să câştige toate alegerile, că au fost locale, parlamentare, europarlamentare sau prezidenţiale”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Consideră liderul PSD că partidului pe care îl reprezintă i-ar fi mai simplă bătălia politică cu Ludovic Orban la cârma PNL.

Adaugă un Comentariu

*