Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 19, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » REVOLTĂ: Românii din Spania l-au dat în judecată pe compozitorul melodiei „Soy un rumano en Madrid”

REVOLTĂ: Românii din Spania l-au dat în judecată pe compozitorul melodiei „Soy un rumano en Madrid” 

Foto: captură youtube

Sprijinit de casa de avocatura spaniola „Paredes y Asociados”, Daniel Tecu – preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Români din Europa (FADERE) l-a dat in judecata in aceasta dimineata pe compozitorul melodiei „Soy un rumano en Madrid” si i-a cerut daune morale 100.000 de euro si scuze publice poporului roman. Banii vor fi cheltuiti intr-un proiect pentru imbunatatirea imaginii romanilor din Spania.

Acum 5 zile, actorul de filme pentru adulti „Torbe” a lansat o melodie cu numele „Soy un rumano in Madrid” care incearca, pe langa alte insulte, sa spuna despre comunitatea romanilor din Spania ca este formata din hoti de buzunare si prostituate.

In urma scrisorii trimise de FADERE catre Youtube, melodia a fost blocata in noaptea trecuta, insa in aceasta dimineata „Torbe” a mai postat-o de inca doua ori. Felicitam comunitatea romaneasca din Spania care s-a mobilizat intr-un mod spectaculos si a marcat clipul cu „nu imi place”. Rugam sa faca in continuare acest lucru.

„In aceasta dimineata am primit telefoane din partea mai multor spanioli care isi arata indignarea pentru postarea acestei melodii. Eu sper sa castigam acest proces si domnul Torbe sa stie ca romanii sunt oameni ingaduitori si buni, insa stiu sa isi apere si drepturile”, a declarat Daniel Tecu.

Adaugă un Comentariu

*