Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » REVOLTĂTOR! Distrigaz sparge asfaltul proaspăt turnat pe Bulevardul IC Brătianu din Târgovişte

REVOLTĂTOR! Distrigaz sparge asfaltul proaspăt turnat pe Bulevardul IC Brătianu din Târgovişte 

asfalt spart IC Bratianu 3

Tam-nesam, fără aprobări, furnizorul de gaze s-a apucat să sape gropi imense pe Bulevardul IC Brătianu din Târgovişte, proaspăt asfaltat în cadrul Proiectului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), în zona cuprinsă între intersecţiile cu Bulevardul Carol I şi strada col. Băltăreţu.

Administraţia municipală, spune primarul interimar Cristian Stan, a solicitat intervenţia Poliţiei Locale şi cel mai probabil se va sesiza Parchetul, întrucât activitatea desfăşurată de Distrigaz constituie infracţiune.

„Îi anunţ pe toţi furnizorii de utilităţi că intervenţia, fără autorizaţie, pe drumurile publice şi pe trotuare reprezintă infracţiune. Asemenea situaţii nu se pot repeta! În condiţiile acestea, nu vom avea niciodată infrastructură aşa cum trebuie în municipiul Târgovişte”, a precizat Cristian Stan.

cristi stan - cosmin bozieruEdilul s-a arătat de-a dreptul revoltat de faptul că reprezentanţii Distrigaz, dincolo de faptul că distrugeau un bun public, au manifestat şi o totală lipsă de dispreţ faţă de reprezentanţii administraţiei locale şi, ulterior, chiar faţă de primar, deplasându-se la faţa locului abia după o oră şi jumătate de la momentul când au fost convocaţi la discuţii. În plus, au încercat să-i şi păcălească, spunând că au fost nevoiţi să sape urmare producerii unei avarii. În final, neavând cu ce-şi proba susţinerile, au recunoscut că… „acum au primit bani de investiţii”!

Dincolo de discuţiile în contradictoriu cu edilii Târgoviştei şi de faptul că se vor alege cu un dosar penal, Distrigaz continua astăzi să sape pe Bulevardul IC Brătianu, proaspăt reabilitat cu fonduri europene nerambursabile. Mai mult, şi-au extins aria de acţiune, depăşind sensul giratoriu de la intersecţia cu Bulevardul Carol I.

asfalt spart IC Bratianu 2 asfalt spart IC Bratianu 1

Adaugă un Comentariu

*