Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » REVOLTATOR! Romania vrea sa dezvolte turismul… inventand noi functionari!

REVOLTATOR! Romania vrea sa dezvolte turismul… inventand noi functionari! 

corturi padina

Este de-a dreptul revoltator sa-ti imaginezi ca activitatea turistica din tara noastra se va revigora înființand functii noi pe langa ambasadele Romaniei in lume! Si, totusi, aceasta este masura pe care a adoptat-o Guvernul Tudose, sub motivatia ca, printr-o astfel de promovare, vor curge rauri de oameni interesati sa vada frumusetile Romaniei! Cum ai putea sa crezi asa ceva, din moment ce conditiile oferite nu sunt nici pe departe cele care ar trebui sa fie?

Cu siguranta, nemtii, francezii, englezii, italienii si turistii de alte nationalitati ar veni mai multi in Romania daca infrastructura rutiera ar fi alta, daca ar gasi la tot pasul hoteluri de patru si cinci stele, nu doar asa zise pensiuni care sunt foarte aproape de a fi catalogate drept maghernite…

In Bucegi, spre exemplu, credeti ca nu vin strainii in valuri fiindca nu a existat la ambasade un angajat numit atasat de turism? De unde! Nu vin pentru ca accesul rutier este greoi chiar si vara… Nu vin pentru ca n-au ce face odata urcati in munte… Cat timp sa admire peisajul fara sa se plictiseasca? Oamenii cauta distractie si pe asta nu o asigura Mama Natura! Nu vin pentru ca, exceptand o singura unitate de cazare, celelalte sunt departe de a satisface cele mai exigente gusturi… Nu au piscine, nu au sauna, nu au locuri de joaca pentru copii, nu au cate si mai cate alte chestii! Nu vin pentru ca sunt gunoaie la tot pasul, lasate in urma de turistii cu cortul. Nu vin, pentru ca iarna drumurile sunt impracticabile, ca sa nu spunem inchise… Intr-un cuvant, cum ar putea sa revigoreze turismul romanesc un functionar dintr-o ambasada, atata timp cat realitatea din teren este asa?

Romania are nevoie de o puternica infuzie de capital pentru a dezvolta acest sector! Restul e doar… cancan!

Adaugă un Comentariu

*