Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » REVOLTĂTOR: Victime ale „reportajelor bombă”! Doi români din Regatul Unit, terfeliţi la Pro TV

REVOLTĂTOR: Victime ale „reportajelor bombă”! Doi români din Regatul Unit, terfeliţi la Pro TV 

Cristian Gabriel Groman

Alina Răuţă şi Cristian Gabriel Groman, români stabiliţi la Londra, au declarat război total postului de televiziune Pro TV, care, susţin ei, a denaturat total realitatea şi i-a prezentat într-o lumină nefastă în cadrul reportajelor filmate la ei în casă, în Regatul Unit.

„Am fost contactați de o echipă a postului PRO TV, formată din reporterul Rareș Năstase și un cameraman. Aceștia au dorit să filmeze casa unde locuim, sub motivul că doresc să schimbe imaginea românilor ce trăiesc în Londra și UK, în BINE, această emisiune – în opinia lor – fiind o contrapartidă (un răspuns), la emisiunile defăimătoare la adresa românilor produse și difuzate de postul britanic Cannel 4. Am acceptat acest lucru, gândindu-mă că românii nu merită să fie arătați cu degetul de nimeni, nici de englezi, nici de altcineva și trebuie să arătăm părțile pozitive ale românilor din Diaspora (…).

În urma difuzării celor două emisiuni de postul de televiziune PRO TV, am rămas profund șocat de modul în care casa în care locuim și viața noastră de aici, din Londra, au fost prezentate. S-au tăiat (la montaj) declarații, s-a denaturat adevărul, s-a prezentat numai ce le-a convenit dumnealor, numai pentru o știre bombă, o știre de senzație, plus că s-a deformat realitatea. S-a deformat realitatea pentru că viața noastră, de aici, a fost prezentată ca o viață chinuită; am fost prezentați ca niște oameni în toată firea care stăm într-o casă precum niște studenți într-un cămin. Am fost prezentați ca niște oameni ce au parte de un adevărat calvar, cum că în toate diminețile este coadă la baie. Este un lucru total neadevărat (…).

Am fost prezentați ca niște oameni care își duc viața de azi pe mâine, care nu se descurcă fără mâncarea trimisă de acasă, de părinți. Realitatea expusă de noi a fost cu totul alta! Am declarat că ne putem permite foarte multe lucruri, că viața noastră de aici este incomparabilă cu viața din România, numai că ne lipsește gustul produselor de acasă. Aici, carnea nu are nici un gust, asta am spus…”, povesteşte Cristian Gabriel Groman.

Alina şi Cristian şi-au angajat deja un avocat, pe reputatul arbitru şi mediator internaţional Florin Ciutacu, şi solicită despăgubiri morale de cel puţin 200.000 de euro. Sunt decişi să lupte până la capăt, fiindcă nu a fost afectată grav doar imaginea lor, ci a tuturor românilor din străinătate, prin prezentarea, de către postul de televiziune Pro TV, în emisiunile „România din Regatul Unit” din data de 20 mai şi „România te iubesc” din data de 31 mai 2015, a unor informații false. Cererea de daune este adresată atât Postului Pro TV, reporterului Rareș Năstase, cât și prezentantorilor celor două emisiuni, Andrerea Esca şi Cristian Leonte.

2 Răspunsuri la REVOLTĂTOR: Victime ale „reportajelor bombă”! Doi români din Regatul Unit, terfeliţi la Pro TV

  1. mariana

    Ffff bine le face- ti sa vada si ei cine suntem cu adevarat. Ma bucur …Sa nu cedars.

     
  2. Cristian Gabriel Groman

    Primul termen al procesului a fost fixat pe data de 4 decembrie 2015

     

Adaugă un Comentariu

*