Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » REZOLVARE: Cuşca cu cârnaţi pentru momit câinii fără stăpân din zona Oţelinox a dispărut!

REZOLVARE: Cuşca cu cârnaţi pentru momit câinii fără stăpân din zona Oţelinox a dispărut! 

cusca otelinox 3

Semnalele trase de publicaţia noastră în urmă cu câteva zile au avut ecou. Cuşca cu cârnaţi amplasată în poarta Oţelinox Târgovişte, lângă clădirea administrativă, pentru a momi câinii fără stăpân din zonă a dispărut.

CITEŞTE ŞI: „Unde şi prin ce metodă dispar câinii momiţi de salariaţii Oţelinox în cuşca cu cârnaţi?”

Pentru demersul nostru, am fost şi felicitaţi, dar şi criticaţi. Fiecare are dreptul la opinie, aşa că nu ne supărăm. Sperăm doar ca, pe viitor, să nu se mai recurgă la astfel de practici pentru înlăturarea câinilor fără stăpân. Nicăieri în România, nu doar în poarta Oţelinox. Dincolo de faptul că metodele sunt ilegale, ne ajută din plin să ne facem de râs, ca popor, în toată lumea…

Poate că a venit momentul ca acţiunile pozitive să fie cele care depăşesc graniţele ţării. Şi, fiindcă tot vorbim despre câinii fără stăpân, la Târgovişte sunt şi oameni care îi salvează şi le oferă un cămin: wonderland!

CITEŞTE ŞI: „În adăpostul Asociaţiei Sufleţel, câinii fără stăpân uitată traumele prin care au trecut”

Răspuns la REZOLVARE: Cuşca cu cârnaţi pentru momit câinii fără stăpân din zona Oţelinox a dispărut!

  1. liv

    N-o mai fii la vedere ci pe undeva mai retras- trebuie investigat, ingeniozitatea in rau este in ADN-ul celor care au initiat operatiunea. Sa fim cu ochii pe ei!
    Multumim „Incomod Media”, presa vigilenta in toate!

     

Adaugă un Comentariu

*