Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 22, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » RIUF YouForum, conferința de orientare în carieră pentru elevi și studenți!

RIUF YouForum, conferința de orientare în carieră pentru elevi și studenți! 

ruif

În perioada 18-19 martie la Sala Palatului din București are loc o nouă ediție RIUF, cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei, unde vizitatorii pot afla informații despre peste 7.000 de programe de studiu de la peste 100 de universități şi instituţii educaţionale, din 15 țări.

Printre elementele de noutate RIUF-The Romanian International University Fair se numără şi o nouă ediție a conferinței RIUF YouForum, eveniment de orientare în carieră si dezvoltare profesională pentru elevi și studenți. Practic, tinerii aflați la liceu sau la facultate sunt ajutaţi să descopere din timp ce program de studiu sau ce carieră li se potrivește. RIUF YouForum pune accent pe educația de calitate, pe alegerea unui domeniu potrivit pentru viitorii studenți si masteranzi. Aici vizitatorii pot afla mai multe și despre oportunitățile care se ivesc în timpul studenției, ajutându-i la dezvoltarea personală și profesională.

Conferința RIUF YouForum include sesiuni de discuții și ateliere practice cu oameni din echipele unora dintre cele mai apreciate branduri din România, dar și o serie de prezentări susținute de reprezentanții universităților internaționale și instituțiilor educaționale prezente la târg.

Ediția de primăvară RIUF are loc și la Cluj-Napoca, pe 21 martie, la Sala Polivalentă, precum și la Brașov, pe 23 martie, la Hotel Aro Palace.

Adaugă un Comentariu

*