Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » ROMÂNIA TA, soluţia M10 pentru reformarea clasei politice!

ROMÂNIA TA, soluţia M10 pentru reformarea clasei politice! 

Sursa foto: www.mzece.ro

M10, partidul Monicăi Macovei, a lansat un apel la unitate politică, astfel încât formaţiunile politice noi şi curate, cu acoperire naţională sau locală, să poată obţine reprezentare în Parlamentul României. Alianţa electorală „România Ta” este soluţia pe care o propune M10 pentru reformarea clasei politice româneşti.

„Ni s-a spus – şi ne-am spus mereu – că nu e nici o şansă, că suntem slabi. Ni s-a repetat, până am ajuns să credem, că românii sunt ignoranţi şi individualişti. Greşit!

În noiembrie 2014 şi octombrie 2015, a ieşit la vot şi în stradă tot ce are mai bun România de mâine: solidaritate, compasiune, iniţiativă, altruism, inteligenţă. Suntem mulţi şi se tem!

Haideţi să ne unim şi să le demonstrăm că au de ce să se teamă – un Parlament în care vocea noastră contează! Dacă vrem să deschidem o pagină nouă în politica românească, trebuie să fim uniţi, să lăsăm orgoliile şi să ne batem pentru noi şi pentru o altfel de ţară pentru copiii noştri.

Trebuie să lăsăm la o parte ce ne desparte şi să ne strângem în jurul a ceea ce ne uneşte: nevoia de a avea reprezentare politică semnificativă acolo unde se decide viitorul nostru – Parlamentul României. Oamenii au nevoie să vadă că ne putem mobiliza şi strânge în jurul unor obiective politice importante şi comune.

După toate probabilităţile, actualele partide parlamentare au o strategie coerentă şi agresivă pentru a opri accesul în parlament al partidelor noi.

În lipsa unei forţe parlamentare care să preseze permanent pentru înnoire şi reformă politică, schimbarea nu va veni niciodată. Dacă vrem altă tară pentru copiii noştri, trebuie să ne batem pentru ea”, se arată în apelul lansat de M10.

Adaugă un Comentariu

*