Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ROMANI IN LUME » ROMÂNII DIN SPANIA SUNT OBLIGAȚI SĂ-ȘI DECLARE PROPRIETĂȚILE DIN ȚARĂ! Cine nu se încadrează în termenul 30 aprilie plătește 1.500 euro amendă

ROMÂNII DIN SPANIA SUNT OBLIGAȚI SĂ-ȘI DECLARE PROPRIETĂȚILE DIN ȚARĂ! Cine nu se încadrează în termenul 30 aprilie plătește 1.500 euro amendă 

declaratii spania

Toti cetatenii rezidenti in Spania sunt obligati sa declare pana in 30 aprilie daca au bunuri sau valori in strainatate.

Noua lege impotriva fraudei fiscale vizeaza proprietatile din strainatate si conturile bancare pe care le detin atat spaniolii cat si strainii rezidenti in Spania.

Legea a intrat in vigoare la 1 aprilie si prevede declararea catre Fisc (Agencia Tributaria) a tuturor bunurilor, valorilor, proprietatilor imobile sau politelor de asigurare care depasesc valoarea de 50.000 de euro.

Declaratia se poate face prin internet prin completarea unui formular si nu presupune plata unor impozite suplimentare, dar nerespectarea legii privind declararea bunurilor implica amenzi de de la 1.500 de euro in sus, care se vor aplica dupa 30 aprilie indiferent daca persoana in cauza decide sa declare in mod voluntar.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*