Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ECONOMIE » ROMSTYL IMPEX SRL: Transport rutier intern şi internaţional de mărfuri periculoase

ROMSTYL IMPEX SRL: Transport rutier intern şi internaţional de mărfuri periculoase 

SC ROMSTYL IMPEX SRL este o societate privată cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 1995, fiind înregistrată ca operator de transport.

SC ROMSTYL IMPEX SRL este autorizată de Agenţia de Mediu pentru transportul cu autocisterne a mărfurilor ce conţin compuşi organici volatili (benzină) şi are documentat, implementat şi menţinut sistemul de management al calităţii în conformitate cu cerinţele standardelor ISO 9001:2001 ale sistemului de management de mediu ISO 14001:2005 şi ale sistemului de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale SR OHSAS 18001:2008.

SC ROMSTYL IMPEX SRL deţine un parc auto de 130 de autovehicule, din care:
– 95 sunt autocisterne pentru transportul de carburanţi (benzină auto, carburant diesel şi kerosen);
– 11 autocisterne pentru transport bitum topit;
– 10 autovehicule pentru transport deşeuri periculoase din punct de vedere al mediului;
– 5 autovehicule pentru transport gaz petrolier lichefiat
– 5 autovehicule pentru transport produse chimice.

SC ROMSTYL IMPEX SRL deţine şase garaje în Târgovişte, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Cluj, Arad şi Bacău, unde sunt realizate lucrări de întreţinere pentru parcul de autocisterne.

SC ROMSTYL IMPEX SRL dispune de dispecerat propriu, fiind în măsură de a prelua, prelucra şi coordona întreaga activitate de logistică şi transport, toate vehiculele fiind dotate cu sisteme de localizare prin GPS. Echipa care asigură dispeceratul este formată din 9 membrii cu experienţă de cel puţin 5 ani în domeniu, cu atestate de manager de transport şi consilier de siguranţă, fiiecare având responsabilitatea de a planifica, organiza şi controla activitatea de transport pe zona şi/sau contractele alocate.

SC ROMSTYL IMPEX SRL desfăşoară în prezent activităţi de transport produse petroliere pentru companii petroliere, pe teritoriul României şi cel european, efectuând zilnic transportul unei cantităţi de aproximativ 4.000 mc. Capacitatea de transport a SC ROMSTYL IMPEX SRL este de 5.000 mc/zi şi, în funcţie de solicitările contractuale, poate fi extinsă.

SC ROMSTYL IMPEX SRL desfăşoară în prezent, pe bază de contract, activităţi de transport produse petroliere pentru LUKOIL România, MOL România, PETROLEUM PRODUCTS, ROMPETROL şi, ca subcontractor, pentru OMV PETROM.

SC ROMSTYL IMPEX SRL, pentru a veni în sprijinul companiilor petroliere, a dotat autocisternele cu pompe acţionate hidraulic, pentru ca astfel să se poată efectua descărcări la clientii ce au rezervoare de stocare produse petroliere supraterane. Toate autocisternele sunt dotate cu sisteme de încărcare pe sus şi pe jos, debitmetre ce permit compensarea electronică la 15 grade Celsius şi sisteme de protecţie pentru supraîncărcare.

SC ROMSTYL IMPEX SRL, având contracte de transport produse petroliere cu companii multinaţionale, a implementat în activitatea sa proceduri de lucru la nivel internaţional, iar pentru activitatea de transport a fost auditată de organisme internaţionale, SGS Eleveţia unde a obţinut calificativul excelent.

SC ROMSTYL IMPEX SRL a implementat ultimele tehnologii în materie de sisteme de măsură pentru cisterne – „sistemele cu dip stick” ce permit măsurarea cantităţii de carburant, atât la încărcare în depozite, cât şi la descărcare în staţii, precum şi sistemele de sigilare electronică a cisternelor.

SC ROMSTYL IMPEX SRL este membră a Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România.

 

13 Răspunsuri la ROMSTYL IMPEX SRL: Transport rutier intern şi internaţional de mărfuri periculoase

 1. Alin

  Buna ziua,
  Am o intrebare, angajai soferi fara Adr Momentan? Eu lucrez sofer in Romania, dar vreau sa plec de aici ca nu se respecta programul..

   
 2. LUNGU SORIN

  Buna ziua. As vrea sa stiu daca angajați soferi profesionisti. Posed atestate ADR (colete cisterne) marfa agabaritic. tel.0765332265. Va multumesc.

   
 3. Istiuc Ion

  Buna ziua.Sunt din Bacau si as dori sa particip la un interviu in vederea ocuparii unui post de sofer.In momentul de fata lucrez pe comunitate ca sofer de tir,am toate atestatele si as dori sa lucrez mai aproape de casa.Multumesc.

   
 4. Bogdan Paliță

  Bună ziua aş dorii să lucrez pentru firma Romstyl am 5 ani experiența pe tir dețin atestate ADR colete şi cisterne şi transport marfa. 0727076946 mulțumesc

   
 5. Cristi

  Buna ziua, am 45 de ani, sunt din Orasul Pitesti.Am lucrat 19 ani la S.C Tranpeco Bucuresti, detin card tahograf, atestat marfuri si ADR.Sunt interesat sa lucrez la firma dumneavoastra. Telefon:0743102710

   
 6. Balan Gheorghe

  Buna ziua!As dori sa depun un CV la firma d-voastra in vederea ocuparii unui post de sofer. Va rog sa-mi trimiteti o adresa de email la care sa va pot trimite CV-ul, in cazul in care aveti nevoie de soferi. Va multumesc!

   
 7. Bisoceanu Benone

  buna seara. lucrez de doi ani la panalon spania, pe cisterna chimica si as dori sa revin in tara….angajati cunva soferii profesionosti pe cisterna? multumesc

   
 8. Asmarandei Constantin

  Buna seara.As dori sa depun un CV la firma dumneavoastra pentru postul de conducator auto profesionist pe cisterna. Posed atestate ADR, marfa,card tahograf.In cazul in care aveti nevoie, va rog sa ma contactati la urmatoarea adresa de e-mail: agustino_alin@yahoo.com.
  Va multumesc!

   
 9. Vasile Patru

  Daca aveti nevoie de cond auto asi dori sa lucrez la dv.Posed at.marfa ADR card tahograf .Locuiesc in Tg jiu. contact vasypatru69@gmail.com … Multumesc

   
 10. VLAIC ION

  BUNA ZIUA,
  MA INTERESEAZA UN POST DE SOFER LA DV.
  MOMENTAN LUCREZ PE UN TRAILAR PE TARA DE 9 ANI SI VREAU SA PLEC
  DETIN PERMIS DE COND.B,C,E ATESTAT MARFA,ATESTAT ACABARITIC,CARTELA TAHOGRAF.
  ATESTATUL PT.ADR ACUMA IL FAC.
  DOM.CLUJ-NAPOCA

   
 11. ilie vasile

  As dori un loc de munca la firma dumneavoastra daca se poate .Posed permis B.C.E.D. atestat marfa persoane adr colete cistere. Va multumesc

   
 12. lates petru

  Buna seara,ma numesc PETRU ,locuiesc in Piatra Neamt, doresc sa particip la un interviu pentru ocuparea unui post de conducator auto profesionist, posed toate categoriile(b+e c+e d+e), toate atestatele inclusiv ADR, card tahografic, am lucrat pe container cisterna(monocuva)si cisterna compartimentata pe comunitate.Va multumesc.

   

Adaugă un Comentariu

*