Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ROVANA PLUMB, ABUZ PE FAŢĂ ÎN CAZUL ION DUMITRU! Contractul de manager-director general al RNP nu era încheiat cu Ministerul

ROVANA PLUMB, ABUZ PE FAŢĂ ÎN CAZUL ION DUMITRU! Contractul de manager-director general al RNP nu era încheiat cu Ministerul 

ion dumitru 3

Fostul deputat PSD de Dâmboviţa trebuia să fie la această oră manager-director general al Regiei Naţionale a Pădurilor, conform unei hotărâri judecătoreşti rămasă definitivă şi irevocabilă.

Ion Dumitru nu ocupă însă acest fotoliu din cauza unui abuz pe faţă al Rovanei Plumb, ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice. Domnia sa a emis un ordin de suspendare a lui Dumitru din funcţia de manager-director general al RNP pe motiv că acesta este încă parte într-un proces penal.

Ce nu a luat în calcul colega de partid a fostului deputat este că Dumitru nu avea contract cu Ministerul Mediului, ci cu Regia Naţională a Pădurilor, aşa că suspendarea ar fi trebuit să vină eventual din partea RNP.

Ion Dumitru a declarat în exclusivitate pentru www.incomod-media.ro că intenţionează să atace în instanţă ordinul de suspendare semnat de Rovana Plumb.

CITEŞTE ŞI: „ION DUMITRU A FOST NUMIT ŞI SUSPENDAT ÎN ACEEAŞI ZI DIN FUNCŢIA DE DIRECTOR GENERAL AL REGIEI NAŢIONALE A PĂDURILOR”

2 Răspunsuri la ROVANA PLUMB, ABUZ PE FAŢĂ ÎN CAZUL ION DUMITRU! Contractul de manager-director general al RNP nu era încheiat cu Ministerul

  1. George

    Asta chiar e ministrul calamitatilor! Nu a vazut ca nu este angajatul ei?

     
  2. George

    Nu stiu de ce dar asta iar ma face sa-mi amintesc gafa cu ursul. Spunea ca avea rabie…..orice silvicultor stie ca ursul nu face rabie.etc. multe gafe!

     

Adaugă un Comentariu

*