Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » ROVANA PLUMB: „În centrul programului nostru de guvernare se află oamenii”

ROVANA PLUMB: „În centrul programului nostru de guvernare se află oamenii” 

rovana plumb

Rovana Plumb, fost ministru al Muncii şi candidat PSD Dâmboviţa pentru un nou mandat de deputat, a vorbit, cu prilejul depunerii listelor de candidaţi la Biroul Electoral Judeţean, despre programul de guvernare al social-democraţilor, pentru perioada 2016-2020, cu accent pe principalele direcţii de acţiune, în cazul în care PSD va forma Guvernul, după alegerile din 11 decembrie 2016.

“PSD vine în faţa românilor, vine în faţa dâmboviţenilor cu un program de creştere economică sănătoasă, inclusivă, care să se regăsească în buzunarul fiecăruia dintre cetăţeni. În centrul programului nostru de guvernare se află oamenii, se află cei care astăzi nu o duc prea bine, cei pe care dorim să-i ajutăm să ajungă în clasa de mijloc”, a declarat Rovana Plumb.

Obiectivele prioritate ale PSD vizează ca, în anul 2020, cel puţin un million de români să aibă un venit lunar peste 4.500 de lei. De asemenea, social-democraţii şi-au propus ca numărul celor care trăiesc astăzi sub pragul sărăciei să fie redus cu 1,5 milioane de oameni. În acelaşi timp, PSD-iştii şi-au stabilit să crească numărul de salariaţi la 5,6 milioane de angajaţi, faţă de 4,75 milioane, câţi sunt în prezent. Totodată, se va umbla substanţial la grila de salarizare.

“Vrem să-i motivăm pe toţi cei care îi educă pe copii, pe toţi cei care au grijă de sănătatea noastră, pe toţi cei care au grijă de siguranţa noastră, pe toţi cei care apără România, pe toţi cei care furnizează servicii către cetăţeni, pe toţi cei care reprezintă comunităţile locale: primari, viceprimari, consilierii locali, judeţeni şi preşedinţii ai Consiliilor Judeţene”, a explicat Rovana Plumb.

În ceea ce-i priveşte pe pensionari, în programul de guvernare al PSD, pentru 2016-2020, se regăseşte creşterea punctului de pensie şi a indemnizaţiei sociale cu 60%.

“Îi rugăm pe români să îndrăznească să creadă în România, să îndrăznească să creadă în potenţialul ei de dezvoltare. Românii sunt oameni buni, sunt oameni inteligenţi, iar noi, cei care facem parte din familia social-democrată, avem nevoie de sprijinul dâmboviţenilor, al românilor, pentru a creşte Dâmboviţa, pentru a creşte România, pentru a oferi un trai mai bun dâmboviţenilor şi românilor. Am demonstrat-o în perioada Guvernării Ponta, între 2012 şi 2015. Creşterea economică s-a resimţit şi în buzunarul cetăţenilor. Sper să avem sprijinul dâmboviţenilor şi al românilor, să facem o Românie frumoasă, o Românie normală şi un trai mai bun pentru toţi”, este mesajul Rovanei Plumb – candidat PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor.

Răspuns la ROVANA PLUMB: „În centrul programului nostru de guvernare se află oamenii”

  1. moshu49

    s-ar putea să am buzunarele rupte
    le voi cîrpi să nu-mi mai scape creșterea economică, laptele, mierea și punctul de pensie mărit
    că vot, canci!

     

Adaugă un Comentariu

*