Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 24, 2019
Sunteți Aici Home » POLITIC » ROVANA PLUMB: Pensia minimă va creşte la 400 de lei, începând cu 1 ianuarie 2015

ROVANA PLUMB: Pensia minimă va creşte la 400 de lei, începând cu 1 ianuarie 2015 

rovana plumb

Rovana Plumb – ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale i-a dat astăzi, la Târgovişte, o replică dură candidatului ACL pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, ca urmare a afirmaţiilor făcute într-o emisiune TV la care a fost invitat luni-seară, afirmând că acesta nu cunoaşte realităţile din România.

„Indiferent ce spune Klaus Iohannis, începând cu 1 ianuarie 2015, toate pensiile vor fi majorate cu 5%, iar pensia cea mai mică va creşte de la 350 de lei la 400 de lei. Aceste două măsuri sunt susţinute financiar.

Aseară, candidatul ACL a spus că soacra domniei sale are 300 de lei pensie. În România nu există nicio pensie mai mică de 350 de lei. Klaus Iohannis dovedeşte că nu are abilităţile de a deveni preşedintele românilor.

Nu poţi să nu cunoşti realităţile românilor şi României, care este salariul minim şi cât este salariul mediu în comunitatea pe care o gestionează ca primar”, a precizat Rovana Plumb în cadrul conferinţei de presă susţinută împreună cu preşedintele PLR – Călin Popescu Tăriceanu, propunerea lui Victor Ponta pentru funcţia de prim-ministru.

tariceanu - rovana plumb

Adaugă un Comentariu

*