Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ROVANA PLUMB: „Am votat pentru un om care a demonstrat că poate să respecte, să iubească şi să unească”

ROVANA PLUMB: „Am votat pentru un om care a demonstrat că poate să respecte, să iubească şi să unească” 

vot rovana plumb

Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale – Rovana Plumb, deputat de Dâmboviţa, şi-a exprimat opţiunea politică, ca şi în primul tur de scrutin, la Târgovişte, împreună cu familia, la secţia de vot organizată în incinta Cantinei de Ajutor Social.

„Am votat pentru un om care s-a ţinut de cuvânt şi care a arătat că poate să facă dreptate pentru copii, pentru tineri, pentru părinţi şi pentru bunici, pentru bugetari, pentru profeasori şi medici, pentru pensionari. Am votat pentru un om care a demonstrat că poate să respecte, să iubească şi să unească pe toţi românii, oriunde ar fi ei”, a declarat Rovana Plumb, la ieşirea din secţia de votare.

Şi Andrei Plumb – fiul demnitarei a avut o declaraţie mobilizatoare, în special pentru tienri, după ce şi-a exercitat dreptul la vot.

„Am votat pentru un român şi pentru România. Am votat pentru generaţia mea, a celor de 30 de ani şi am încredere că, inclusiv aici, în Târgovişte, ne dorim să avem unitate şi am încredere că omul pentru care am votat ne va susţine necondiţionat ca tot ceea ce ne propunem pentru viitorul nostru, cât şi al copiilor noştri, să se împlinească în linişte, în pace şi în armonie”

vot andrei plumb 1

Adaugă un Comentariu

*