Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » RUŞINOS! Turistă cehă, tâlhărită în Sinaia! Tânăra se află în custodia autorităţilor

RUŞINOS! Turistă cehă, tâlhărită în Sinaia! Tânăra se află în custodia autorităţilor 

turista talharita

Spiritul de observaţie al cabanierului de la Dichiu a scăpat-o de necazuri suplimentare pe o turistă de naţionalitate cehă, care fusese tâlhărită în oraşul Sinaia. Tânăra de 21 de ani, îmbrăcată foarte subţire, hălăduia dezorientată în zona Dichiu din Bucegi. Suspicios, cabanierul i-a anunţat pe jandarmi, care au reuşit să o găsească şi să afle ce s-a întâmplat cu ea. Practic, acesteia i-a fost sustras, cum a sosit în Sinaia, rucsacul cu obiecte personale, inclusiv actele de identitate.

Militarii jandarmi de la Postul Montan Peştera au condus-o pe turista cehă la Poliţia Sinaia, de unde s-a luat legătura cu Ambasada Cehiei la București în vederea eliberării de documente de identitate provizorii pentru a se putea întoarce înapoi în Cehia. Tânăra a rămas în custodia Poliției Sinaia și în prezent se află în afara oricărui pericol.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112 sau numerele de telefon 0749.034.639 sau 0749.058.037, pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Adaugă un Comentariu

*