Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » S-a cerut capul preşedintei PNL Târgovişte?

S-a cerut capul preşedintei PNL Târgovişte? 

Neli Ion - preşedinte PNL Târgovişte

În PNL Dâmboviţa, apele sunt în continuare tulburi chiar dacă Marius Caraveţeanu, preşedintele organizaţiei, încearcă să creeze o filială unită, puternică. Bisericuţele nu au dispărut, iar colaborarea lasă de dorit. Tocmai invocând acest aspect, am aflat, pe surse, că actuala conducere ar fi cerut demisia lui Neli Ion din funcţia de preşedinte al PNL Târgovişte. S-a mai spus că multe persoane s-ar înscrie în PNL Târgoviște, dar nu o fac întrucât organizația este condusă de Neli Ion.

Consiliera locală ar fi refuzat să facă acest pas, motivând că şi-a făcut datoria cu prisosinţă faţă de partid şi că a fost aleasă în mod democratic. S-a vorbit chiar de implicarea în acest scandal a şefului liberalilor, Ludovic Orban, care ar fi dispus să taie în carne vie pentru a face ordine în Dâmboviţa.

Răspuns la S-a cerut capul preşedintei PNL Târgovişte?

  1. Enache Lucian

    Ce e interesant e ca atunci cand doamna Neli Ion alaturi de domnul Marin Antonescu ramaneau in sala CJ impotriva hotaraii BPJ-ului , ajuntand PSD -ul sa faca cvorum si sa -si creeze o majoritate in Consiliul Judetean nimeni nu s-a gandit „sa taie in carnea vie” a doamnei Neli Ion”, iar acum dupa ce de bine de rau avem o conducere „aleasa si nu pusa” apar tot felul de idei pe surse.La treaba dragi PNL- isti daca vreti sa nu patiti ce a patit PNTCD -ul.E un an greu, lasati PSD sa se certe ca au multe de impartit. In opozitie e mai liniste. Concentrati-va pe viitor!

     

Adaugă un Comentariu

*