Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » S-a făcut voia preşedintelui Florin Popescu: Colonelul Adrian Dumitru a fost schimbat din funcţie!

S-a făcut voia preşedintelui Florin Popescu: Colonelul Adrian Dumitru a fost schimbat din funcţie! 

Aşa cum anticipasem, directorul Municipal Security – firmă de pază aflată în subordinea Consiliului Local Târgovişte, a fost schimbat din funcţie.

Colonelul de jandarmi (r) Adrian Dumitru a fost înlocuit prin voinţa consilierilor locali PDL şi PSD cu maiorul MAPN (r) Gheorghe Andrei, până astăzi şef al Serviciului Pază Obiective din cadrul Municipal Security.

Ciudată alegere, mai ales după furtul din locuinţa preşedintelui Florin Popescu!

Singurul consilier local care s-a abţinut de la vot şi a cerut lămuriri cu privire la oportunitatea înlocuirii col Adrian Dumitru a fost Pavel Babeu.

La un moment dat, probabil jenat de situaţie, secretarul Primăriei, Cătălin Chiru Cristea, a început să se scarpine în cap.

De reţinut este faptul că voinţa preşedintelui Florin Popescu, exprimată prin viu grai zilele trecute la Vizureşti, s-a împlinit! Colonelul Adrian Dumitru a fost înlăturat de la conducerea Municipal Security.

Despre motivaţie, nu s-a discutat nimic. Cică i-a expirat mandatul provizoiru şi gata! Unii se întreabă de ce nu a avut dreptul, ca şi alţi şefi interimari, la continuitate.

Adaugă un Comentariu

*