Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 22, 2019
Sunteți Aici Home » OPINII » S-a urcat porcul în copac!

S-a urcat porcul în copac! 

ion obagilaAm mai auzit una bună! Primarii vor şi ei pensii speciale! Motivaţia, zic edilii, ar fi una pertinentă. Doar ei le-am adus voturile în urnă parlamentarilor. Şi au dreptate primarii de cătune, comune, oraşe şi municipii. Ei sunt tătucii voturilor! În comunităţile lor, nimeni nu mişcă până nu dă un semn primarul.

Democraţia, în viziunea unor parlamentari şi primari, a devenit o meserie. Acum trebuie să fie şi una foarte bănoasă. Pe cine mai interesează faptul că ajungi deputat, senator sau primar fiindcă te-a durut burta de ţară, de oameni, de viaţă. Constatăm acum că aleşii noştri vor să fie şi cei de mâine, poimâine sau pentru totdeauna.

La dracu cu democraţia, Cu binele comun, cu sacrificiul şi cu dragostea de popor! Păi, bine, nene parlamentarule şi vericule primar, de ce vreţi acum superlefuri ba chiar şi pensii speciale? Ce, v-a obligat cineva să veniţi în fruntea noastră? V-am forţat noi să ne conduceţi, oricum spre nimic, să aveţi atât de multe ghişefturi? Dacă nu vă convine leafa de la stat, din banul public, schimbaţi-vă locul de muncă, mergeţi în privat! Munciţi şi faceţi bani cu sacul, dar nu ne mai sfidaţi inteligenţa. Dovediţi că sunteţi patrioţi, nu patrihoţi!

Apropo, domnii primari care stau mai mult prin delegaţii ca preşedinţi de asociaţii ale comunelor, oraşelor, municipiilor sau cine ştie ce alte organisme parazitare, când se mai ocupă de poporul care i-a ales? Păi ce, măi fraţilor, prostimea v-a ales să hălăduiţi prin toată Europa şi să faceţi pe deştepţii? Ar fi nevoie, ţinând cont de mofturile pe care aţi început să le afişaţi, obraznic, mârlăneşte, să se schimbe legea. Să nu mai aibă voie un parlamentar sau un primar la mai mult de două mandate. Numai aşa, poate, dăm porcul jos din copac!

Adaugă un Comentariu

*