Știri, Muntenia-Sud, România|marți, august 11, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » S-AU TERMINAT BANII PENTRU INVESTIGAȚIILE MEDICALE PARACLINICE! La Spitalul Județean din Târgoviște, bolnavii sunt puși să plătească

S-AU TERMINAT BANII PENTRU INVESTIGAȚIILE MEDICALE PARACLINICE! La Spitalul Județean din Târgoviște, bolnavii sunt puși să plătească 

ortopedie

Tensiune maximă printre bolnavii care au ajuns zilele acestea la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște! Aceștia au aflat cu stupoare că, deși sunt asigurați, trebuie să plătească pentru unele investigații medicale.

Spre exemplu, la Secția Ortopedie, pacienții trebuie să achite 24 de lei pentru radiografie. De ce? Simplu, spune directorul medical dr. Antrei Tomescu! S-au terminat banii de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate și încă nu a fost încheiat contractul pentru anul în curs!

Decizia conducerii spitalului a fost pusă în aplicare din 15 martie și se va continua așa până la semnarea noului contract, cel mai probabil luna aceasta, dar nu se știe cu exactitate când. Toți cei care nu prezintă o urgență vor scoate bani din buzunar.

Problema este că oamenii cărora li se pune mâna sau piciorul în ghips la urgență, adică gratuit, sunt chemați după două-trei zile la control, moment în care sunt puși să plătească cei 24 de lei pentru radiografie.

Răspuns la S-AU TERMINAT BANII PENTRU INVESTIGAȚIILE MEDICALE PARACLINICE! La Spitalul Județean din Târgoviște, bolnavii sunt puși să plătească

  1. istrate

    NORMAL CA S-AU TERMINAT BANII. PENTRU INVESTIGATIILE BOLNAVILOR NU MAI SUNT BANI, IN SCHIMB SUNT BANI SUFICIENTI SA-SI CUMPERE DIRECTORUL MEDICAL ANDREI TOMESCU UN IPHONE5. NUMAI UN ASTFEL DE TELEFON SE POTRIVEA CU MASINA PE CARE O CONDUCE.

     

Adaugă un Comentariu

*