Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » Să-i ţinem pumnii Ralucăi!

Să-i ţinem pumnii Ralucăi! 

Puştoaica de 6 ani este singura dâmboviţeancă prezentă în finala Festivalului „Volare”, care se desfăşoară la Piatra Neamţ. Raluca Petre va evolua la secţiunea creaţie, interpretând melodia „Trăiţi româneşte!” (compozitor: Viorica Mihalache, textier: Victor Mihalache, orchestrator: Radu Mihalache).

Dificila misiune de a fi una dintre prezentatoarele acestui important festival internaţional, alături de Viorela Stoian, o are Cristina Ilie, binecunoscuta artistă-adolescentă, elevă a Colegiului Naţional „Constantin Cantacuzino” din Târgovişte.

De asemenea, Laura Stăncescu, elevă a Liceului de Arte „Bălaşa Doamna”, face parte din echipa de entertainment a festivalului şi va susţine un micro-recital. Toate aceste tinere sunt componente ale Şcolii Micilor Vedete şi Clubului Victorioşilor.

Festivalul „Volare” se află la a II-a ediţie, este organizat de Asociaţia Culturală „Star” din Piatra Neamţ, cu sprijinul Ministerului Culturii, şi se desfăşoară în perioada 30 septembrie – 02 octombrie la Casa de Cultură „Ion Creangă” din Târgu Neamţ.

Adriana Răceanu

Adaugă un Comentariu

*