Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Să vină cupa la Târgovişte! CSM joacă finala, diseară de la ora 20.00

Să vină cupa la Târgovişte! CSM joacă finala, diseară de la ora 20.00 

Şi a mai fost un derby, şi a mai fost o victorie, şi a mai fost un spectacol, şi a fost din nou … Târgovişte. Cea mai bună echipă a momentului din baschetul feminin dâmboviţean a fost încă o dată la înălţime în confruntările cu ICIM Arad.

Puţini îşi mai amintesc cu exactitate data ultimului succes ardelean în confruntările directe cu echipa noastră, iar semifinala de cupă din acest început de 2012 a venit să confirme o teorie atât de dragă suporterilor dâmboviţeni: Aradul câştigă trofee doar când Târgoviştea nu se înscrie în competiţie. Câştigătoarea cupei şi a campionatului în sezonul  a fost nevoită să se recunoască învinsă de o echipă a CSM-ului care şi-a arătat intenţiile încă de la începutul meciului.

Târgoviştea se califică în finala Cupei României, dar nu o face oricum. Echipa lui Florin Nini a eliminat rând pe rând campioana ICIM, vicecampioana Satu-Mare şi marea surpriză a divizei A, Alba-Iulia. În finală, astă-seară de la ora 20.00, o aşteaptă Sportul Studenţesc, o echipă fără pretenţii, fără presiune dar cu tinereţe, ambiţie şi exuberanţă.

Sursa: baschettgv.ro

Foto: Marius Tudor

Adaugă un Comentariu

*