Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 2, 2022
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » SALARII NESIMȚITE LA ADR SUD MUNTENIA! Anul acesta s-au dus pe retribuțiile angajaților 130 de miliarde lei

SALARII NESIMȚITE LA ADR SUD MUNTENIA! Anul acesta s-au dus pe retribuțiile angajaților 130 de miliarde lei 

SAMSUNG

Nu este prima oară când scriu despre banii publici alocaţi acestei structuri organizatorice. Este însă prima oară când constat că Liviu Muşat e din ce în ce mai gureş, scrie Ziarul Stirea.

Şi fiindcă domnia-sa se laudă cu faptele-i de vitejie, zic să adaug la CV-ul profesional şi costurile cu acele „realizări măreţe”. Şi-ncep cu schema de personal care, în opinia celor avizaţi, e destul de „încărcată” şi, desigur, destul de cheltuitoare, sumele alocate pentru „personal” cifrându-se la fix 12.946.802 lei RON, adică aproape 130 de miliarde de lei. Mult, nu-i aşa?! Mai ales dacă ţinem cont că această sumă reprezintă salariile, pe acest an, a celor 150 de angajaţi.

Sunt convinsă că dacă l-aş întreba, de nu i se pare că numărul angajaţilor e sfidător la adresa mediului de afaceri mai ales, domnul Muşat mi-ar răspunde că, în fapt, aceşti 150 de salariaţi acoperă cele şapte judeţe pe care le cuprinde această structură bugetofagă! Da, ca atâţia alţii, şi noi susţinem că ADR Sud Muntenia este o structură bugetofagă, fie şi numai din cauză că banii sunt, fie din bugetul Consiliului Judeţean, fie din bugetul consolidat al statului, fie din bugetul Uniunii Europene, buget la care contribuie şi România, prin urmare noi toţi!

În condiţiile în care pe lângă cheltuielile de personal, ADR Sud Muntenia a mai „tocat” aproape încă pe-atâta pentru întreţinerea sediului şi, fireşte, pentru dotarea birourilor în care lucrează cei 150 de angajaţi, nu e normal ca atunci când tragem linie şi-adunăm, să fim indignaţi văzând cum se cască o „gaură neagră”, un hău, în bugetul la care contribuim cu toţii, nu numai acele firme agreate şi, pe cale de consecinţă, subvenţionate?

Foto: stilfm.com

2 Răspunsuri la SALARII NESIMȚITE LA ADR SUD MUNTENIA! Anul acesta s-au dus pe retribuțiile angajaților 130 de miliarde lei

 1. ANA

  cind ai responsabilitatea verificari unor proecte de zeci sau sute de milioane de euro trebue sa fi platit pe masura!ADR sud Muntenia si-a dovedit din plin eficienta spre deosebire de alte structuri!Ai sa fim seriosi,in Romania competenta si eficienta nu sunt platite!

   
 2. Radu

  Dar cei de la SMURD nu au responsabilitate pentru a lua decizii in cateva secunde menite sa ne salveze viata ? Poate ca datorita lipsurilor nu isi da seama daca ai accident vascular ischemic sau hemoragic si iti administreaza exact opusul.
  Dar politistul de la colt de strada care poate fi tentat sa inchida ochii la o infractiune pentru ca e prost platit ?
  Da profesorul care fiind prost platit nu da doi bani pe faptul ca fiul tau nu a inteles o teorema desi i-a explicat de 2 ori ?

   

Adaugă un Comentariu

*