Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 23, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ŞANSĂ: 120 de universităţi din lume îşi prezintă oferta educaţională la Bucureşti!

ŞANSĂ: 120 de universităţi din lume îşi prezintă oferta educaţională la Bucureşti! 

riuf

Pe 7 și 8 octombrie, RIUF – The Romanian International Fair, cel mai mare târg de universități din Europa de Sud-Est, aduce la București peste 120 de universități din toată lumea, mare parte dintre acestea bucurându-se de rate de angajabilitate de aproape 100% pentru studenții lor.

Tinerii care nu s-au decis încă asupra domeniului sau programului de studiu pe care vor să-l urmeze pentru a-şi contura o carieră de succes vor găsi la RIUF echipe de consilieri educaţionali sau vocaţionali care vor oferi informaţii detaliate despre procesul de admitere în străinătate, dar şi în România.

În plus, vizitatorii vor avea ocazia să participe la RIUF YouForum, singura conferinţă de dezvoltare personală şi orientare în carieră, dedicată 100% elevilor şi studenţilor. În cadrul panelurilor de discuții şi a atelierelor practice, invitații urmăresc să ofere exemple personale prin care să motiveze tinerii în alegerile lor educaționale și profesionale.

Vrei să studiezi în străinătate, dar universitatea la care vrei să mergi nu vine la RIUF? Consilierii EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA (American Education) prezenți la eveniment te pot ajuta în procesul de aplicare pentru orice universitate din lume. Vino să discuți cu ei la târg și să afli cum poți să-ți maximizezi șansele de a fi deveni student internațional.

Detalii pe www.riuf.ro

Adaugă un Comentariu

*