Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 21, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ŞANSĂ: Admitere de îndată la universităţi din Marea Britanie, pentru absolvenţii de liceu

ŞANSĂ: Admitere de îndată la universităţi din Marea Britanie, pentru absolvenţii de liceu 

admitere marea britanie

În perioada 13-15 iulie, reprezentanții a patru universități din Marea Britanie vin la București pentru a ține interviuri cu admitere pe loc (spot admissions) cu absolvenții clasei a XII-a. Interviurile vor avea loc în aceeași perioadă cu înscrierile la universitățile românești, oferindu-le astfel tinerilor români mai multe opțiuni pentru viitorul lor academic. Candidații pot primi o ofertă finală, necondițională, din partea universităților și se pot considera viitori studenți internaționali, dacă au pregătit toate documentele necesare.

Pentru a primi o ofertă fermă de a deveni studenți la universitatea aleasă, candidații au nevoie de un dosar de aplicare care trebuie să includă: rezultatele de la examenul de la Bacalaureat, formular de aplicare completat, certificat de limba engleză, eseul personal și o scrisoare de recomandare. Chiar și cei care nu au gata încă toate documentele pot susține interviul la universitatea dorită.

„Studenții români sunt foarte apreciați în campusurile internaționale. Universitățile din Marea Britanie își doresc aplicanți din România și sunt dornice să participe la aceste sesiuni de interviuri cu admitere pe loc pentru a-i cunoaște pe viitorii lor studenți. Pentru cei de clasa a XII-a care își doresc să studieze în străinătate, participarea la un interviu cu universitatea aleasă reprezintă cea mai bună oportunitate în acest moment, dar și cea mai sigură cale spre succes”, spune Larisa Din, consilier EDMUNDO și absolventă a Maastricht University.

Coventry University, University of Northampton, University of Greenwich și Anglia Ruskin University sunt universitățile britanice care, anul acesta, fac concurență universităților din România prin prezența lor la București în aceeași perioadă cu înscrierile la facultățile din Capitală.

Adaugă un Comentariu

*