Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » ŞANSĂ: Consiliere, bani şi stagii de practică pentru studenţi, ca să facă faţă provocărilor de pe piaţa muncii!

ŞANSĂ: Consiliere, bani şi stagii de practică pentru studenţi, ca să facă faţă provocărilor de pe piaţa muncii! 

proiect studenti

5.000 de studenţi din România au şansa să se pregătească pentru a face faţă provocărilor de pe piaţa muncii, printr-un proiect european iniţiat de Ministerul Tineretului şi Sportului. Recrutarea şi consilierea vor avea loc în opt centre universitare: Bucureşti, Iaşi, Craiova, Constanţa, Cluj, Braşov, Timişoara, Tg. Jiu, Târgovişte.

Proiectul “Tineri mai pregătiți pentru provocările pieței muncii – Consiliere profesională și stagii de practică pentru studenți” vine în sprijinul participanţilor cu sesiuni de consiliere şi orientare în carieră; profil psiho profesional şi vocaţional; excursii tematice şi stagii de practică. La final, beneficiarii vor primi şi câte 440 de lei.

Pentru detalii şi înscrieri, studenţii din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte îi pot contacta telefonic pe reprezentanţii Asociaţiei Studenţilor din Târgovişte: Alin Mocanu – 0765.758.521 şi Rareş Teofil – 0732.145.949.

Adaugă un Comentariu

*