Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » GRATUIT: Curs de antreprenoriat pentru tinerii cu vârste între 18 şi 35 de ani!

GRATUIT: Curs de antreprenoriat pentru tinerii cu vârste între 18 şi 35 de ani! 

Claudiu Mănescu - director Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dâmboviţa (Sursa foto: www.djstdambovita.ro)

Tinerii care doresc să participe la cursul de educaţie complementară în domeniul competenţelor antreprenoriale organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului trebuie să trimită documentele de înscriere până în data de 18 septembrie pe adresa de e-mail a Direcţiilor Judeţene pentru Sport şi Tineret. Conform metodologiei aprobate, pot aplica persoane cu vârsta între 18 şi 35 de ani, absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat. DETALII AICI.

Proiectul vizează susţinerea tinerilor care se confruntă cu dificultăţi în a-şi găsi un loc de muncă – spune Claudiu Mănescu – director al DJST Dâmboviţa. Cursurile urmează să se organizeze în perioada octombrie-noiembrie 2017, în fiecare municipiu reşedinţă de judeţ.

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă:
– scrisoare de intenţie (600 – 1000 de cuvinte) care să respecte anumite reguli de redactare
– actul de identitate, în copie conform cu originalul
– diploma de bacalaureat, în copie conform cu originalul

Rezultatele selecţiei vor fi afişate pe 21 septembrie, iar contestaţiile se primesc pe 22 septembrie, pe adresa de e-mail programe.tineret@mts.ro. Soluţiile finale vor fi publicate pe 27 septembrie pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului şi pe cele ale Direcţiilor Judeţene pentru Sport şi Tineret.

Adaugă un Comentariu

*