Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ŞANSĂ: Îţi cauţi de lucru? Participă la Bursa generală a locurilor de muncă!

ŞANSĂ: Îţi cauţi de lucru? Participă la Bursa generală a locurilor de muncă! 

bursa locurilor de munca 4

Vineri, 7 aprilie 2017, se va desfăşura în România „Bursa generală a locurilor de muncă”, acţiune menită să vină în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui job, dar şi în sprijinul angajatorilor.

În judeţul Dâmboviţa, „Bursa generală a locurilor de muncă” va avea loc la Clubul Studenţilor din Târgovişte, începând cu ora 10:00. Potrivit AJOFM, activitatea de identificare a locurilor de muncă vacante se află în plină desfăşurare. Până la această dată, şi-au confirmat participarea 41 de agenţi economici, cu o ofertă de 359 de posturi, precum: ingineri, economişti, reporter, director şi consilier de vânzări, recepţioner hotel, gestionar depozit, lucrător comercial, mecanic auto, electrician, sudor, bucătar, ospătar etc.

În cadrul Bursei, persoanele interesate să lucreze în străinătate se pot adresa consilierului Eures, care le va prezenta oferta din Uniunea Europeană. În acest moment, sunt disponibile 1.157 de joburi.

Adaugă un Comentariu

*