Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 22, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ŞANSĂ: Mirunette Language Competition te trimite în tabără în Anglia!

ŞANSĂ: Mirunette Language Competition te trimite în tabără în Anglia! 

Mirunette Language Competition 2017

Elevii români cu vârstă între 10 şi 17 ani, creativi, încrezători şi pasionaţi de cultura britanică, pot participa la concursul naţional de limba engleză Mirunette Language Competition, editia a V-a. Se pun la bătaie două tabere educaţionale în Anglia, în campusurile unor prestigioase şcoli şi universităţi la nivel mondial. Înscrierea se face gratuit, până pe 31 martie, şi constă în completarea unui formular online.

Urmează, în perioada 8 aprilie – 8 mai, rezolvarea unui test de limba engleză şi realizarea unui video creativ pe o temă dată. A III-a etapa a concursului constă în intervievarea finaliştilor (20 la categoria de vârstă 10-13 ani şi alţi 20 la categoria de vârstă 14-17 ani) de către Comisia de Evaluare. Marii câştigători vor fi anunţaţi în data de 1 iunie 2017, în cadrul festivităţii de premiere ce va avea loc la Clubul Ţăranului. Cei 40 de finalişti vor fi recompensaţi cu examene Cambridge oferite de British Council, cărti de la Editura Humanitas si Libraria Engleza Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Busteni si Hotel Royal din Poiana Brasov, trolere, rucsacuri si genti de umar de la eBagaje.ro, vouchere pentru atelier si vizite la oraselulcunoasterii.ro şi multe alte surprize.

Profesorii de limba engleză care susţin cei mai mulţi elevi la înscrierea în concurs vor putea participa gratuit, ca însoţitori de grup, într-o tabără de vară internaţională.

Adaugă un Comentariu

*