Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ANUNŢURI » ŞANSĂ: Renault România face angajări! Sunt disponibile 300 de posturi!

ŞANSĂ: Renault România face angajări! Sunt disponibile 300 de posturi! 

renault titu

Groupe Renault România caută persoane cu spirit de inovaţie şi pasionaţi de industria auto pentru activităţile de cercetare-dezvoltare (R&D), servicii de business, fabricaţie, achiziţii, calitate şi financiar. De asemenea, studenţii şi masteranzii pot face practică la cea mai valoroasă companie din România, accesând programul de stagii „Drive Your Future”.

Candidaţii au şansa unui prim interviu în cadrul celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de Top, care se desfăşoară la Bucureşti, în perioada 20-21 octombrie 2017. Sunt disponibile 300 de posturi în Bucureşti,Titu şi Mioveni. În plus de cerinţele specifice domeniului, aplicanţii trebuie să cunoască limbile engleză sau franceză.

„Când te gândeşti la o carieră în domeniul auto, aceasta e sinonimă cu pasiunea. Industria auto se transformă, de la an la an. Vehiculele viitorului vor fi hibride, electrice, conectate şi autonome. Ceea ce înseamnă noi provocări într-o industrie extrem de competitivă. În ultimii ani, compania noastră a atras sute de tineri, viitori ingineri, care au beneficiat de parcursuri de formare interne, sau specialişti în diverse domenii conexe domeniului auto. Continuăm să recrutăm şi să ne îmbogăţim echipele care să contribuie la succesul produselor noastre”, spune Pascal Candau – director al centrului de inginerie, Renault Technologie Roumanie.

Adaugă un Comentariu

*