Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » SOCIAL » ŞANSĂ: Se caută programatori de elită să lucreze la Târgu Mureş într-o companie olandeză!

ŞANSĂ: Se caută programatori de elită să lucreze la Târgu Mureş într-o companie olandeză! 

ingineri IT

Compania europeană de software Integrated Systems Development Corporation (ISDC), specializată în tehnologii și soluții pentru clienți de tip enterprise, își mai deschide un centru tehnologic de excelență în România, după succesul pe care l-a generat în Sud-Estul Europei, în Cluj-Napoca și în Sofia. ISDC are o experiență de 16 ani pe piața din România și peste 25 de ani pe piața din Olanda.

Începand cu 1 Noiembrie 2014, ISDC a deschis un nou centru tehnologic de excelență în Târgu-Mureș, (strada Mihai Eminescu, numărul 60) iar conducerea companiei este în continuă căutare de programatori români de elită, specializati în tehnologiile .NET și Java. Dincolo de competențele tehnice, un alt criteriu pe care ISDC îl impune pentru viitorii angajați este cunoașterea limbii engleze la nivel avansat, întrucât aceștia vor ține în permanență legătura cu experții din celelalte țări și cu clienții străini.

“Am ales Târgu Mureș ca locație pentru noul nostru centru în urma unui amplu studiu din care a rezultat un potențial foarte ridicat al forței de muncă în domeniul IT în acest oraș. Din experiența noastră de până acum, acest lucru s-a confirmat și în întâlnirile pe care le-am avut cu potențiali candidați și drept urmare creșterea rapidă la 6 colegi în primele luni și obiectivele noastre ambițioase pentru 2015, printre care și triplarea numărului de angajați din Târgu-Mureș”, declară Daniel Bica – Managing Director ISDC România.

Adaugă un Comentariu

*