Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ŞANSĂ: Selecţie naţională pentru muncitori în Germania, organizată la Sibiu

ŞANSĂ: Selecţie naţională pentru muncitori în Germania, organizată la Sibiu 

Sursa foto: www.allaboutjobs.ro

EURES România organizează, pe 22 şi 23 martie 2016, la Sibiu, selecţie pentru ocuparea a 35 de posturi pentru muncitorii calificaţi în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania. Angajatori nemţi oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: sudor MIG – MAG, WIG (7 posturi), lucrător calificat în producţie – industria automobilelor (7 posturi), hamal (6 posturi), operator CNC (5 posturi), electrician (5 posturi), operator stivuitor (5 posturi).

Sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum şi cunoştinţe bune de limba germană – nivel B1. Salariul oferit este de 8,80 – 11,88 euro brut/oră, la care se adaugă diferite bonusuri, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Dâmboviţa, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, strada T. Vladimirescu nr1A, telefon 0732100377, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);
– copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
– C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);
– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Adaugă un Comentariu

*