Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Săpun şi detergenţi pentru romii din Târgovişte

Săpun şi detergenţi pentru romii din Târgovişte 

200 de familii de romi din Cartierul Romlux al Târgoviştei vor primi produse de curăţenie şi igienă personală – dero, săpun, pastă şi periuţe de dinţi, pampers etc – în valoare de 250 de lei pentru fiecare în parte. Şi-au unit efortul financiar pentru această acţiune de ajutorare Primăria Târgovişte (10% din valoarea proiectului), Crucea Roşie Dâmboviţa (10%) şi Agenţia Naţională pentru Romi (80%).

„Vom efectua anchete sociale în teren pentru a stabili exact care sunt cele mai frecvente probleme de igienă în comunitatea romilor, iar în situaţia în care se va dovedi necesar, vom asigura şi asistenţă medicală la domiciliul”, spune Delia Stănescu, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgovişte şi coordonatorul proiectului. Proiectul se va derula în următoarele trei luni, iar produsele vor fi împărţite nevoiaşilor în trei tranşe.

Iniţiatorii campaniei de ajutorare şi-au propus să desfăşoare şi activităţi de informare cu privire la importanţa igienei personale, sperând să schimbe comportamente.

Răspuns la Săpun şi detergenţi pentru romii din Târgovişte

  1. moshu49

    …asta ca sã aibã şi ei ce mai vinde??? :(

     

Adaugă un Comentariu

*