Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, decembrie 15, 2019
Sunteți Aici Home » FIX LA ŢINTĂ » La Târgovişte se poartă rutina! Vlad Miriţă şi Lupii Albi i-au încântat pe vrânceni!

La Târgovişte se poartă rutina! Vlad Miriţă şi Lupii Albi i-au încântat pe vrânceni! 

Sursa foto: arhiepiscopiabzvn.ro

Mica Unire a fost celebrată neinteresant la Târgovişte şi anul acesta! Nu am ieşit din rutină. Discursuri vărsate la foc automat, adunare de politicieni, şefi de instituţii, câteva zeci de militari, mereu aceiaşi, oameni opriţi din trecere şi o defilare care niciodată nu a ieşit din tiparele plicticoase. La final, un soi de spectacol de vreo 10 minute, de fapt ceva, aşa să fie, pentru a colora un pic atmosfera cenuşie. Să ne mai mirăm atunci de ce nu se adună lume multă în inima municipiului nici măcar de sărbătorile naţionale? Păi, nu au ce să vadă!

Asociaţia Culturală „Lupii Albi”, înrădăcinată la Târgovişte de mai mulţi ani, a devenit renumită în întreaga ţară prin prestaţiile sale artistice desfăşurate în ton cu istoria naţională. Pe 24 ianuarie 2017, Lupii Albi, cu care ne-am tot mândrit şi cărora le-am apreciat şi promovat activitatea, au dat un spectacol pe cinste la Focşani. Miile de vrâncenii adunaţi în Piaţa Unirii au putut urmări un program frumos elaborat, cu simţire, organizat de Consiliul Judeţean Vrancea şi al său preşedinte Marian Oprişan.

Tenorul Vlad Miriţă, târgoviştean de-al nostru, a concertat tot acolo, alături de alţi artişti, smulgând ropote de aplauze. Şi multe alte lucruri frumoase s-au întâmplat la Focşani! La noi, nimic!

Ne bucurăm că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a participat, la invitaţia omologului de la Vrancea, la evenimentul dedicat Micii Uniri desfăşurat la Focşani. După ce a văzut cum se procedează în alte părţi cu ocazia zilelor mari, poate că anul viitor vom avea şi noi, la Târgovişte, un spectacol ca lumea, să ieşim din amorţeală!

Sursa foto: arhiepiscopiabzvn.ro

Adaugă un Comentariu

*