Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » Sărutul de… 15 minute. De Dragobete, la Aninoasa

Sărutul de… 15 minute. De Dragobete, la Aninoasa 

Centrul Cultural Aninoasa a găzduit petrecerea «Dragobetele sărută fetele». Peste 150 de tineri din comună, dar şi invitaţi din alte localităţi au dansat pe ritmurile impuse de binecunoscutul DJ Jungle, de tânărul rapper Boby din Săteni şi de interpreţii de muzică populară Ileana Pavelescu şi… primarul  Constantin Maricescu.

Sponsor al întâlnirii şi invitat de onoare, senatorul Adrian Ţuţuianu a oficiat, alături de edilul localităţii 14 căsătorii cu valabilitate… 24 de ore.  Cei ce s-au prins în această „joacă” au răspuns şi provocării prezentatorilor Cristina Ilie şi Victor Mihalache de a realiza un sincron la concursul «Cel mai lung sărut». Şi a durat mai bine de 15 minute acest sărut-record. Au fost oferite multe premii, iar atmosfera a fost una de neuitat.

Un inspirat moment de pantomimă a fost prezentat de un grup pe tineri artişti din localitate, grup condus de cel recomandat de Constantin Maricescu ca fiind «primarul tinerilor», Vlăduţ Niculae.

Pe 3 martie este rândul femeilor din Aninoasa să petreacă la cea de-a IV-a ediţie a «Balului Mărţişorului», tot la Centrul Cultural.

Adriana Răceanu

Adaugă un Comentariu

*